månadsarkiv: augusti 2020

Gelleråsen, deltävling tre

En solig och varm helg som bjöd på fint väder och tuff racing!

Gelleråsen är en tuff och teknisk bana och en av dem som känner till den bäst är Håkan Malmborg som gästade klassen i helgen, och med den äran! En seger och en andraplats tar han med sig hem och kan bära fanan högt. Håkan och Michael hade en del goda fajter som man kan kalla oavgjort då kanske eftersom att Michael var tvåa bakom Håkan i race 1 och vann före Håkan i race 2.

Håkan Malmborg, en profil inom VolvoCupen och SSK, visade god fart på Gelleråsen

där bakom hade Julia Eliasson och Sanna Andreasson ett bara tuffa dueller sinsemellan där Julia var den som såg ut att ha bäst fart men Sanna i sin tur är duktig på bromsarna vilket bjöd upp till dramatik. Även här blev det delad pott där Julia var trea i race 1 och Sanna var trea i race 2.

Vi har ett par rookies i år vilket såklart är fantastiskt roligt! Två av dessa är Kevin Rickardsen och Felix Norén. Båda dessa herrar har redan nu börjat visa upp bra fart och det är tydligt att racinghornen redan börjat växa ut… Det lades inga fingrar emellan när dem duellerade!

Tuff kamp mellan Kevin i sin S60 och Felix i in blåa 850

Nu blickar vi framåt mot finalen som går av stapeln 2-4 oktober på Kinnekulle Ring. Följ oss i sociala medier och på hemsidan för mer information!