VolvoCupen – redan störst i Sverige?

VolvoCupens styrelse har stuckit ut hakan och uttryckt ambitionen att bli den största racingklassen i Sverige. Just nu ser det ut som att man är på god väg!

Det verkar vara lite trögt i Racingsverige idag. Det är ett kärvt klimat för sponsorjakt och många etablerade förare har fått lägga både hjälm och handskar på hyllan – kanske för gott. Säsongen 2014 verkar inte vara något undantag och i själva verket ser det värre ut i leden än på länge. Men det är ingenting som verkar göra VolvoCupens PR-ansvarige Magnus ”Kroken” Krokström det minsta deprimerad, snarare tvärtom!

– Ja, så är det nog, säger ”Kroken”. – Tittar man runt i klasserna så här nära inpå premiären ser det tufft ut. Men det är här vi har vår starka sida och ju tuffare det är, desto bättre förutsättningar får vi att kunna erbjuda ett riktigt konkurrenskraftigt alternativ. Får du inte ihop stålarna, kom till oss i VolvoCupen så skall du få tävla mot tuff konkurrens på schyssta villkor. Vi har varit framgångsrika i vår sponsorbearbetning inför säsongen och rekryterat företag som blir sponsorer till samtliga förare istället för en enda och det har fungerat över förväntan och det gör givetvis vårt erbjudande gentemot andra klasser ännu vassare, slår ”Kroken” fast.

En titt under fliken ”förare” här på hemsidan  visar att det just nu finns 15 anmälda förare till säsongen.
– Några förare har lämnat, men vi har lyckats rekrytera nya så vi är väldigt nöjda. Det verkar som att fler och fler får upp ögonen för det som VolvoCupen kan erbjuda, avslutar en väldigt nöjd ”Kroken”.

Årets första testhelg genomförs den 12-13 april på SSKs hemmabana Kinnekulle Ring. Då finns det även möjlighet till licenstagning för dig som vill börja med Racing.

Vill du besöka oss på Facebook? www.facebook.com/volvocupen