NEDRÄKNINGEN PÅGÅR…

Slide23

 

Nedräkningen pågår för fullt – blir du att räkna med i år?

När dessa rader skrivs med nervösa fingrar återstår ynka 24 dagar tills alla med packade bilar och nyputsad utrustning drar iväg för att mäta sina krafter för första gången denna säsong. Givetvis är det många frågor som surrar runt och för många återstår säkert en del timmar med skruvande och putsande för man vill ju se så bra ut som det någonsin går till premiären på mäktiga Mantorp Park. Bra jobbat där, SSK!

Innan dess är det som alla vet årets första officiella test på Kinnekulle den 17-18 april. Bil efter bil lastas av och granskas både öppet och lite i smyg av övriga. Undrar om han har hittat på nåt särskilt med bilen i vinter? Och hon där – henne har jag inte sett tidigare, men det blir säkert kul! Och två nya killar dessutom, undrar vad dom går för? Och känner inte jag igen den bilen…?

Nya förare? Jodå, vi har tre nya förare i år och vi vill att ni är exakt lika välkomnande som vanligt mot dessa genom att stå för några av VolvoCupens kännetecken, nämligen delaktighet och hjälpsamhet. De nya förarna i år är:

Pernilla Nyström Lödöse, Daniel Raatikainen Borås och Fredrik Wiborg från Göteborg.

Samtliga gör debut I VolvoCupen så ta väl hand om dom!

I övrigt är det mesta sig likt från i fjol och även om det var en hel del spännande nyheter, gick säsongen lysande och den kommer att gå minst lika bra i år. Det har fyllt på bra i en del övriga klasser och det känns som att SSK kan se fram emot en bra säsong. De minsta juniorerna i Renault  Junior Cup har blivit betydligt fler än i fjol, men vi tror att den åtråvärda SSK-mästartiteln även i år kommer tilldelas en VolvoCupsförare. Det är verkligen något att kämpa extra för!

Följ nedräkningen här på hemsidan och kom väl förberedd till både test och premiär. Vill du komma i kontakt med oss gör du det enkelt när vi ses eller via hemsidans kontaktinfo. Och vill du hjälpa till med att hålla vår Facebook levande och intressant, är du mer än välkommen! Adressen är www.facebook.com/volvocupen

Vi önskar er ett stort Lycka Till med säsongen 2015. Låt oss gemensamt göra detta till den bästa säsongen någonsin!

Hälsningar

VolvoCupen