VOLVOCUPEN STÖRST PÅ SSK RACEWEEK!

Raceweek på Kinnekulle RingÅrets racinghöjdpunkt inträffar kommande helg 23-26/7 då SSK som vanligt bjuder in till Raceweek på Kinnekulle Ring. Ett 150-tal förare från flera länder gästar tävlingarna som sträcker sig över fyra dagar.

VolvoCupen är precis där vi vill att VolvoCupen skall vara, dvs. den största klassen med flest tävlande. Det fattas en enda bil till 20 anmälda, men det finns några till som ännu inte anmält sig. Kanske når vi denna gång den gräns vi satt upp som mål för klassen – 20 bilar på startlinjen!

Under Raceweek återkommer också det nervkittlande momentet med Fini Shootout, där de fem främsta efter vanliga kvalet sedan gör upp om de främsta start-positionerna genom att köra ett enda galet maxat varv där mycket står på spel!

Må bäste förare vinna och det skall bli häftigt att se alla bilarna på banan igen! Spännande och schysst racing vill vi ha och det är vi övertygade om att vi kommer att få!

Lycka till all Racers!