VOLVOCUPEN OCH 74.000 BESÖKARE!

VolvoCupen fanns representerade på Bilsport Custom Motor Show på ELMIA under påskhelgen. Pernilla Nyström och hela hennes team var på plats i SSK:s monter och hade fullt sjå i fyra dagar! Intresset från de drygt 74.000 besökarna var stort och Pernilla och teamet kunde stolt visa upp en av de finaste bilarna som körs i Cupen. 2017_VolvoCupen_Nystrom_elmia_1

Pappa, och mekaniker, Janne gjorde lite noteringar och bland annat så var det mer än 100 personer som provsatt bilen. Kommentarerna var genomgående positiva och alla log när de klev ur bilen! VolvoCupen ÄR något positivt, alltid!

2017_VolvoCupen_Nystrom_elmia_2

Pernilla och Janne hade laddat upp med trycksaker och information med förhoppningen att kunna få med flera nya till klassen. VolvoCupens måtto ”Maximal Racing – Minimal kostnad” gör den till en av de bästa bilklasserna i Sverige. Här utvecklas förare snarare än spenderas stora summor på att utveckla bilar. Det håller i längden!

 

 

Minst i montern var Alexander Jeppssens Renault Junior. Han representade SSK:s instegsklass. Tänk att man kan börja köra på riktigt redan när man är 13 år… I mitten stod Sten Jarl som representerade ”övriga SSK” med sin vassa BMW M3 GTR. Den bilen ser ser ut att gå fort även när den står still :-)

2017_VolvoCupen_Nystrom_elmia_3

Här är hela besättningen från SSK:s monter. Team Alexander Jeppsson Renault Junior, Team Sten Jarl SSK Klass 3 och Team Pernilla Nyström VolvoCupen. Längst till höger har vi även SSK:s eminenta speaker och eldsjäl, Thomas Nilsson. Tack för ett bra jobb allihop! Ni är viktiga ambassadörer för svensk gladracing!

2017_VolvoCupen_Nystrom_elmia_5

Missa inte premiären i SSK-serien. Den körs på Mantorp Park  den 6-7 maj ihop med SPVM, Sportvagnsmästerskapet. Över 200 tävlingsbilar totalt och mycket att både se och höra!

/VolvoCupen web