Grattis !!!!

Då var säsongen över och vinnaren korad.

Lite väntat var det nog att Richard skulle ta hem säsongen men desto mer oväntat att han inte skulle stå i pool position när det var dags för start. Axel Hellsten drog det längsta strået på kvalet och körde till sig den positionen.

I racet kunde dock Richard knipa första platsen efter starten och väl där är han väldigt svår att rå på. Han höll platsen in i mål och kunde med detta lägga ytterligare en vinst till listan och vann därmed samtliga VOC-race under säsongen. Axel behöll sin andraplats in i mål och kunde då infria årets målsättning ”att nosa på toppen”. Starkt!

Årets tvåa Jimmy Eriksson fick till en väldigt bra start men i kvarnkurvan var den lite för bra och han hamnade utanför banan, och väl där var han passagerare och hamnade i slänten. Lite snopen avslutning på säsongen men andraplatsen i serien var ändå ohotad. Christoffer Graff hade ett kämpigt race med två avåkningar när bromspedalen gick i golvet, men även hans position i serien var ohotad och han slutade som trea totalt. Jimmy Andreasson tog hem tredjeplatsen i racet efter en riktigt bra omstart. Starkt jobbat då han hade Christoffer efter sig innan Christoffer åkte av första gången. Om jag känner Christoffer rätt så fanns han i Jimmys tre backspeglar (samtidigt) och det är ingen lätt match att hålla Christoffer bakom sig :-).

Stort grattis till alla och tack för en kul säsong (och tack Richard för åkturen i Clion! WOW!).

Hoppas vi ser så många som möjligt på startlinjen nästa säsong.

Här kan ni titta på filminpelningen från racet!

Filmer från övriga klasser hittar ni på SSK-seriens YouTube-kanal.
/Magnus VOC nr. 9