Uppdatering efter två omgångar

Michael Haflidason leder före Filipe Skagerfält med Niklas Angbo på en tredjeplats. Vi har sett ett litet manfall till den här säsongen men också ett par ljusglimtar i form av Johan och Anton Persson (far och son) som delar bil detta året som rookies för att känna på klassen lite, förhoppningsvis så gillar dem det och skaffar sig ytterligare en bil till nästa år! Ett nygammalt ansikte har också dykt upp i form av Ulf Borgström som i år fått en teamkamrat i form av Johan Karlén som tog licens på testhelgen och även han kör s40. Johan har nog haft det bredaste leendet i Parc Fermén efter varje race, så kul tycker han att det är att köra Volvo! :)

Full tabell hittar du under ”Ställning 2019″

Nästa tävling är Västkustloppet på Falkenbergs motorbana 13-14 juli, missa inte det!