Falkenberg, premiär!

På grund av Covid-19 blev årets VolvoCupen-premiär framflyttad till sista helgen i juni då serien drog igång på ett varmt och mestadels soligt Falkenbergs Motorbana.

VolvoCupen var fjolårets totaltvåa Michael Haflidason tillbaka med sin Volvo 850. Michael vann dubbelt i premiären. Sanna Andréasson, Volvo 850, slutade som dubbeltvåa och Julia Eliasson, Volvo 850, slutade som dubbeltrea efter en hård kamp med Sanna igenom hela andra racet. Kevin Rikardsen gjorde sin första tävling i sin nybyggda Volvo S60 och slutade sexa i race 1 och fyra i race 2. Ett helt klart godkänt resultat som gav mersmak inför fortsättningen…

SSK-premiär i Falkenberg

Sanna och Julia i hård kamp om andraplatsen ända in på målsnöret i race 2

Nästa tävling går av stapeln på klassiska Raceweek och Kinnekulle Ring 24-26/7. Dessvärre förmodligen även den publikfritt under rådande pandemi.