Premiären 2021

En varm och solig premiärhelg med dubbelseger för Sanna Andreasson

Till i år har vi introducerat nya däck med ökad livslängd och bättre ekonomi, allt för att kunna köra så kostnadseffektivt som möjligt.

Den som bemästrade dessa däck bäst vara Sanna Andreasson som tog både pole position och segern i båda racen med sig hem i bagaget. Kevin Rickardsen som byggt en ny S60 till fjolåret har nu fått bra snurr på grejerna och tog två finfina andraplatser i helgen.

Sanna på väg mot dubbelseger

Felix Norén som debuterade i VolvoCupen under 2020 har även han fått upp farten och tog sin första pallplats i serien i race 1 men fick ge vika i race 2 för Jan Johansson som visade att rutin och muskelminne övervinner ungdom och entusiasm :)

Pallen race 1 fr. v. Kevin Rickardsen, Sanna Andreasson, Felix Norén

Jan som i år gör efterlängtad comeback i en nybyggd S60 verkar redan från start ha fått god fart i maskineriet. Jan har kört det mesta som går att köra i VolvoCupen med Volvo 240, 940, 850 och nu alltså en S60 på CV:t. Det är nog inte många som kan matcha!

Jan med sin nybyggda S60

Nästa deltävling går av stapeln 19-20 juni på Falkenberg. Vi har redan 15 bilar anmälda och däribland ett par debutanter som ska bli spännande att följa!

Följ oss i sociala medier och på hemsidan för mer information.