2014 NÄRMAR SIG :-)

Vi har precis avslutat säsongen 2013 så det känns kanske inte jättenära med 2014, men det är nu vi har intryck och åsikter fräscht i minnet. Bäst att smida medan järnet är varmt! Vi vill flagga för en sammankomst i november.

VOC Racing planerar för en träff där vi diskuterar bra och dåligt under 2013 men ännu viktigare, vad kan vi göra bättre 2014! Plats kommer att bli ”någonstans mitt emellan”, så det passar så många som möjligt. Närmare info kommer inom kort.

Har du saker du vill ventilera så skicka gärna det till Laban som är sammankallande och koordinator. ordf@sskracing.com

Några saker som sannolikt kommer att diskuteras är: Förarförening/teknikgrupp, poängfördelning, intäkter, utgifter, nya förare o.s.v. Ambitionen är att det ska finnas en dagordning innan mötet. Hjälp till att fylla på den. Dina åsikter och idéer är viktiga!

Funderar du på att börja köra VOC är du naturligtvis välkommen att höra av dig för att få del av info.

På återhörande!

/VOC Racing