VINNARE FINI 2016

Fini-Logo_140
VolvoCupen har en samarbetspartner som heter Unoflow AB. Varje tävling ställer de en FINI kompressor till förfogande. En hemlig jury utser en värdig mottagare. Det kan vara en prestation, en kämpainsats, sportslighet utöver det vanliga, personbästa eller något annat som är värt uppmärksamhet :-)


 

Vårracet på Mantorp Park. Strålande solVid premiären på Mantorp Park den 7/5 visade
Fredrik Wiborg 855 att han blir att räkna med i år. Snabbast i kval – FINI Shootout – och vinst i båda racen! Strongt gjort, helgens prestation!

 

 

 


 

Andra tävlingshelgen för SSK & SPVM på Kinnekulle.Andra tävlingshelgen, på Kinnekulle Ring den 28/5, blev det en tjej som fick kompressorn. Sanna Andreasson 850 jobbar målmedvetet och gjorde två väldisponerade race! Så bra så det var värt en kompressor!

(På bilden omges hon av grabbarna på prispallen från andra raceheatet.)

 


 

På Raceweek delades FINI-kompressorn ut till norske Henrik Hjörund. De har haft en del tekniska problem under säsongen, men visar stor kämpaglöd och ger minsann inte upp. Under raceweek hann de bland annat byta motor på sin 850. Gott gry i den familjen!

 


 

Femte deltävlingen, på Kinnekulle Ring, såg en ”ny” deltagare i Fini Shootout. Magnus ”Mager” Hasselström klippte till med en kanontid och slog sig in bland topp 5. Magnus hade en tuff säsong förra året där han blev hårt påkörd (oavsiktligt) och totalförstörde bilen. Ny bil i år och kämpa, kämpa! Äntligen lön för mödan!